Mètode muxi

T’ajudarem a trobar el que busques, de manera fàcil i ajustada al que necessites

1. Explica’ns el que necessites i ho trobarem

T’escoltem. Diga’ns què busques, com ha de ser, quins requisits ha de cumplir… O si encara no tens clara del tot la idea, fes-nos cinc cèntims del que t’agradaria i nosaltres t’orientem.

Disposem de més de 200 catàlegs amb tot tipus d’estils, col·leccions, acabats i qualitats. Així que no pateixis, ben segur tenim el que busques.

2. Personalitzem els mobles al detall

Els mobles t’han de fer sentir bé. Han de satisfer tant la practicitat com la estètica que busques en ells. Per aixó és important poder personalitzar tots els detalls que els conformen: mides, colors, textures, robes, teles, distribucions…

Un cop tinguem el moble que t’agrada, farem la màgia per ajustar-lo i convertir-lo en el teu moble ideal.

3. Previsualitzem el disseny

Res com poder veure el futur per estar segurs de les decisions que prenem, oi? Doncs amb els mobles ho podem fer. Si ho necessites, et prepararem un disseny 3D per que vegis com quedarà el teu nou espai. I si vols canviar qualsevol detall, dos clics, i ho tenim llest.

4. El pagament també és a mida

A MOBLES MUXI no volem que el preu sigui un impediment per que tinguis el moble que vols. Per això, oferim un sistema de finançament amb un interés ben rodó: un 0 com una casa de pagès. Si si, cap ni un. 0%.

Disfruta dels teus nous mobles mentre els vas pagant en còmodes quotes fins a 24 mesos. Ara si que t’hem deixat sense excuses! 😉

5. Transport i muntatge: gratuïts i quan tu diguis

Quan ens arribin els mobles que has demanat ens posarem en contacte i quedarem quan et vagi bé. Ens adaptem als teus horaris. Tu manes.

A més, despreocupa’t de càrrecs extra: el transport i el muntatge són gratuïts. En un vist i no vist tindràs els mobles muntats i ajustats al teu gust!

6. Servei post-venda

Si pel que sigui tens qualsevol problema amb els mobles, no et preocupis, estem per ajudar-te. A més de la garantia del fabricant, oferim un servei de gestió d’incidències durant tota la vida del moble per a que et despreocupis.